Miten SEO ykköseksi Googlessa? Onko internet sivut tehty oikein?

SEO kirjoitukset, Uncategorized0 Kommenttia

Miten nouset SEO ykköseksi Googlessa? Onko internet sivut tehty oikein?

Miten nouset SEO ykköseksi ja dominoit Google Rankingia ja tehostat yrityksen verkkonäkyvyyttä? Helios Digitech vastaa kysymykseen: Miten SEO ykköseksi Googlessa? Onko internet sivut tehty oikein?

Digitaalisen maailman jatkuvassa kehityksessä hakukoneoptimointi (SEO) on aivan keskeinen elintärkeää osaamisalue jokaiselle yritykselle, joka haluaa varmistaa näkyvyytensä verkossa. Miten ylipäätään voi saavuttaa himoitun 1# sijan Googlen rankingissa? Onko internetsivustosi rakennettu SEO-mielessä oikein? Mitä kaikkea tulee ottaa huomioon. Suunnataan ensimmäiseksi katseet SEO guru Neil Pateliin, joka on julkaissut asiasta lyhyen alle minuutin kestävän Youtube Shorts -videon.

 

Neil Patel, digitaalisen markkinoinnin guru, korostaa jatkuvaa sisällön optimointia ja laadukkaiden backlinkkien merkitystä korkean rankingin saavuttamisessa. Käymme tässä blokirjoituksessa läpi SEO-strategioita ja työkaluja, jotka auttavat tehostamaan hakusanaoptimointiasi ja tätä kautta yrityksesi näkyvyyttä verkossa.

Esittelen Alkuun Viisi Parasta SEO Työkalua

Kaikki alla mainitu SEO työkalut ovat maksullisia, mutta niitä voi hetken aikaa kokeilla maksutta freemium versiolla. Alkuun voit ostaa vaikka yhdeksi kuukaudeksi jomkin alla mainituista palveluista omiin tarpeesiin perustuen. Niin pääset alkuun ja vauhtiin.

1. Ubersuggest: Neil Patelin kehittämä työkalu, joka tarjoaa avainsanojen suunnittelua, SERP-analyysiin ja kilpailijoiden strategioiden tarkasteluun liittyviä ominaisuuksia. Todella hyvä!

2. SemRush: Monipuolinen työkalu, joka tarjoaa tietoa kilpailijoidesi verkkosivujen liikenteestä, käytetyistä avainsanoista ja backlinkeistä.

3. Ahrefs: Erinomainen backlinkkien analysointiin, avainsanojen tutkimukseen ja sivuston terveyden seurantaan.

4. Moz Pro: Tarjoaa kattavan SEO-työkalupaketin, joka sisältää avainsanatutkimusta, sivustoanalyysiä ja linkinrakennustyökaluja.

5. AIOSEO:  Tällä hetkellä paras WordPress-sivustoille suunniteltu plugari, joka opastaa optimoimaan sisältöä sekä teknistä SEO:ta. Helppo käyttää, Edullisempi vuosi maksu kuin suositussa Yoast.com plugareissa.

Vaikka internetsivujen SEO hakusanaoptimointi on tärkeä asia, se ole ei alkuunkaan ainut tekijä mikä pitää ottaa huomioon. Tarkastellaampa hieman yrityksen nettisivujen domain asiaa.  Usein yrityksen perustaja sanoo itselleen tunteisiin perustuen, että minä haluan…, minä valitsen…, minä päätän…, että mikä nimeksi tulee se ja se. Metsään menee, että kolisee!!! Asiat eivät toimi alkuunkaan hakunäkyvyys asioissa näin. 

 

Helios Digitech Miten nouset SEO renking ykköseksi Googlessa Onko internet sivut tehty oikein Blogikirjoitus Seoguru Neil Patel

Domainin Valinnan Merkitys Yritykselle

 

Domainin valinta ei ole pelkkä nimen valinta; se on strateginen päätös, joka vaikuttaa merkittävästi yrityksen löydettävyyteen verkossa.

Valitsemalla SEO-mielessä optimaalisen pitemmän toiminnasta kertovan longtail domainin, kuten esimerkiksi  paikalliselle kauneushoitolalle domainin “kauneushoitobellahelena.com”, joka hyödyntää useita avainsanoja kauneus+hoito+bella+helena+kaunueshoitola+bellahelena on monessa mielessä voittava domain verrattuna esimerkiksi pelkkään “bellahelena.fi” domain nimeen. 

Asiaan kannattaa hoksaantua myös maratonjuoksu mielessä. Pitkässä juoksussa, kun mainostat Googlessa lyhyttä domain nimeä saadaksesi yrityksesi sivustolle liikennettä alat takuu varmasti väsyä, kun maksamasi liikenne alkaa ohjautua kilpailijalle, joka on toiminut oikein. Kun asiakkailla on jokin ongelma, he hakkaavat asiaa Googleen “Äkkilähtö Kreikkaan” tai “auto Saksasta edullisesti” tai “vähän käytetty grilli”.   

Tapasin verkkokauppan kasvurahoitus luennolla Ossi Salon, jolla on Vähän Käytetty niminen verkkokauppa. Ossi oli hoksaantunut, että suurinta osaa käytettyjä vaatteita haetaan googlaamalla sanoilla “Vähän käytetty hame” jne. Tähän tietoon perustuva domain nimen valinta on tuottanut Ossin liiketoiminnalle valtavaa hyötyä. Yrityksen rahoituskierrokset ovat onnistuneet usein hienosti, juuri dataan metricseihin perustuen.

Vältä tekemästä egoon perustuvia päätöksiä ja keskity sen sijaan valitsemaan nimi, joka kuvastaa yrityksesi palveluita ja auttaa asiakkaita löytämään sinut helpommin. Oikein valittu, SEO mielessä hyvä domain lisää sivustosi näkyvyyttä hakutuloksissa. Google Trends on ilmainen työkalu, jolla voit tutkia hakusanojen vetovoimaa.

 

Google My Business – Asiakkaiden 3 Ovi

 

Montako asiakas ovea on paikallisella pizzerialla tai hampurilaisravintola NewYorkPizzaBurger ravintolalla? Ainakin yksi, josta voi kävellä sisään. Toinen kuvitteellinen ovi on internet sivuston IP osoite netissä, jonka löytää Google niminen hakurobotti, mutta on olemassa kolmaskin ovi – se on Google Maps, joka löytyy GMB:n alta.

Google My Business (GMB) on tehokas työkalu, joka parantaa yrityksesi näkyvyyttä Google-haussa ja Mapsissa. Kun optimoit GMB-profiilisi kuvineen ja tarkkoine tietoineen, tarjoat asiakkaille kattavan kuvan yrityksestäsi.

Linkittämällä verkkosivustosi GMB-profiiliin, voit myös parantaa sivustosi liikennettä ja näkyvyyttä. Muista, että modernit kuluttajat käyttävät yhä useammin mobiililaitteita palveluiden etsimiseen, joten GMB:n optimointi on keskeistä liiketoimintasi löydettävyyden kannalta. Tätä ovea ei kannata pitää kiinni!

Kun listaat yrityksesi Google My Business (GMB) sivustolle, niin voit aloittaa merkitsemällä sijainnin käyttämällä pointtausta yrityksen katuosoitteeseen Google kartalla. Aidon pinnauksen saamiseksi Google karttaan tarvitaan pahvi lappu Googlelta postitse.

Kirjoita kaikki asiakkaille tarkeät tiedot kuten:

 •  yrityksen aukioloajat
 • kiinniolopäivät (juhannus jne.)
 • puhelinnumerot
 • sähköposti osoite
 • tärkeimmät palvelut
 • tuotteet
 • hinnat
 • internet osoite
 • kuvia yrityksestä (voit itse lisätä)
 • kirjoita postauksia Googleen
 • kirjoita tarina yrityksestäsi

Google My Business -sivuston tärkeyttä ei voi vähätellä. Kannattaa hoksaantua, että 90% asiakkaistasi hakee ja katselee palveluja älypuhelimella, mikä usein tarkoittaa Google Maps -karttapalvelua. Asiakkaat kirjoittavat puhelimensa karttapalveluun esimerkiksi Mainostoimisto Oulu, joten jos yrityksesi on listattu ja talletettu nimella Helios Digitech Mainostoimisto Oulu, niin yritys ei näy Google Maps sivustolla ollenkaan. Oikea tapa listaukseen on kirjoittaa sanat – Mainostoimisto Helios Digitech Oulu – tässä järjestyksessä!

Jatkan tätä kirjoitusta päivittämällä tekstiä parin päivän sisällä… avattavia asioita on vielä useita

 

Would you like to…?

Use the Divi Builder…

to design your pop-up!

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus.