Lisää Myyntiä?

Helios Digitechissä yhdistyy teknologinen innovatiivisuus, luova suunnittelu ja vahva myyntikokemus, jotka vauhdittavat liiketoimintaasi ja tekevät brändistä vastustamattoman. Helioksen ainut tavoite on rakentaa asiakkaille pitkäkestoista hyötyä, joka tuottaa myyntiä. Tähän tarvitaan resonoiva yhteys ostaviin asiakkaisiin.

Markkinointipalvelut

Brändäys

Brändäys on yrityksesi sielun visuaalinen ilmentymä. Me autamme sinua luomaan unohtumattoman brändi-ilmeen, joka puhuttelee kohdeyleisöäsi ja erottaa sinut kilpailijoista. Palvelumme kattaa kaiken logon suunnittelusta käyntikortteihin ja markkinointimateriaaleihin, varmistaen, että brändisi viestii yhtenäisesti ja voimakkaasti kaikissa kosketuspisteissä.

Sosiaalisen Median Postaukset

Sosiaalinen media on nykyajan markkinoinnin kulmakivi. Sillä luodaan yhteys asiakkaisiin herättämällä heidän kiinnostus toimintaasi.  Tarjoamme strategisesti suunniteltuja sosiaalisen median postauksia, jotka lisäävät sitoutumista, näkyvyyttä ja lopulta myyntiä. Tekoälyä hyödyntämällä saat kuukaudesta toiseen +60% lisää “ei mainostetua” näkyvyyttä.

Myyntistrategia

Räätälöidyt myyntistrategiamme ovat suunniteltu vauhdittamaan liiketoimintaasi. Tekoälyn avulla analysoimme markkinasi nopeasti, tunnistamme kohdeyleisösi ja luomme strategioita, jotka maksimoivat myynnin tulokset. Hyödynnä Helioksen asiantuntemusta kasvattaaksesi myyntiäsi ja rakentaaksesi pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Tekoälyn Hyödyntäminen

Tekoäly on muuttaa liiketoiminnan maisemaa. Helioksen avullamme voit integroida tekoälyä osaksi liiketoimintaasi, parantaa prosesseja, tehostaa omaa päätöksentekoa ja tarjota asiakkaillesi enemmän personoituja kokemuksia. Kannattaa tutustua tekoälyn hyödyntämiseen liiketoimissa vaikka netin yli online palaverissa. Voidaan tehdä niin kutsuttu AI auditointi. Ymmärrä tämä – AI tuo kilpailuetua yritykseesi.

Internet sivujen suunnittelu

Digitaalinen näkyvyytesi alkaa houkuttelevasta ja käyttäjäystävällisestä internetsivustosta. Suunnittelemme sivustosi alusta loppuun, optimoimme sen hakukoneille ja varmistamme, että se toimii saumattomasti kaikilla laitteilla. Näin takaamme, että yrityksesi tavoittaa potentiaaliset asiakkaat tehokkaasti verkossa.

Myynti- ja AI-koulutus

Tarjoamme tehokkaita koulutusohjelmia, jotka keskittyvät myynnin tehostamiseen ja tekoälyn hyödyntämiseen liiketoiminnassa. Helioksen myynti- ja AI-koulutukset antavat tiimillesi tarvittavat työkalut ja tiedot, jotta he voivat hyödyntää nykyaikaisia teknologioita tehokkaasti omassa työssä ja edistää yrityksesi kasvua. Tekoälyn hyödyntämisessä on muutamia keskeisiä osa-alueita, jotka kannattaa opetella.

Asiakas projekteja

Prosessin kulku

1.

LÄHTÖSATAMA

Tutustuminen – Online Meet

Kuvaus: Ensimmäiset askeleet otetaan lähtösatamassa. Tapaamme verkossa, tutustumme ja suunnittelemme yhteiseen matkaan suunnan. Tässä vaiheessa asetetaan myös tavoitteet ja varmistetaan, että se on realistinen ja kaikki matkan aikana onnistuu. 

2.

MERIKARTAN VALINTA

Auditointi – Roadmapping

Kuvaus: Yhteiselle purjehdysmatkalle valitaan sopivin merikartta eli teemme kattavan analyysin markkinoista, kilpailutilanteesta ja yrityksesi nykytilasta tekoälyä hyödyntäen. Alku auditointi auttaa navigoimaan haasteiden läpi ja ohjaa kohti myyntitavoitteita.

3.

OTTEEN HAKEMINEN  TUULIIN Rakentaminen – Develop

Kuvaus: Suunnittelemme yhdessä tehokkaan strategian, joka hyödyntää markkinatuulia parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä vaiheessa määritellään toimenpiteet, jotka vievät meidät kohti myyntiä tuottavaa päämäärää.

4.

PURJEIDEN NOSTO

Vauhti päälle – Sailing

Kuvaus: Toteutamme suunnitellut strategiat ja kampanjat, nostamme purjeet ja otamme vauhtia Tässä vaiheessa uudistettu brändi-ilme ja uudet  somepostaukset alkavat rummuttaa uutta sanovaa. Laskemme liikkeelle markkinointitoimenpiteitä, jotka tuovat näkyvyyttä ja vetävät asiakkaita puoleensa. 

5.

AALLON HARJALLE NOUSU – Vauhdin pitäminen 

Kuvaus: Julkaisemme projektin ja seuraamme sen edistymistä, varmistaen, että pysymme oikealla kurssilla ja säilytämme vauhdin. Nousemme hetkittäin aallon harjalle. Tässä vaiheessa laadittua suunnitelmaa toteutetaan käytännössä ja tarvittaessa tehdään reivausta ja säätöjä matkan varrella.

6.

VAUHDIN PITÄMINEN

Monitorointi – Metrics 

Kuvaus: Aktiivisen seurannan ja tulosten analysoinnin kautta pidämme yllä vauhtia ja optimoimme toimintaamme jatkuvasti. Käytämme mittareita ja seurantatyökaluja varmistaaksemme, että suunta on oikea ja tavoitteisiin päästään.

7.

RAHOJEN LASKEMINEN

Uusien kyytiin ottaminen

Kuvaus: Heti kun päämäärä on saavutettu, on aika laskea matkan tuomat rahat ja arvioida saavutettuja tuloksia. Tämän jälkeen voidaan suunnittella seuraava matka. Otetaan kyytiin uusia asiakkaita ja tähdätään entistä korkeampiin saavutuksiin.

Helena Tauriainen Sothys Kosmetologi SKY Kauneushoitola BellaHelena Oulu

BellaHelenalla kauppa käy

Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Sed porttitor lectus nibh. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat.

Insveting Ai Discover How Helios AI Enhances Business Growth Helios Digitech Finland

Tekoälyä kannattaa hyödyntää

Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Sed porttitor lectus nibh. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat.

Would you like to…?

Use the Divi Builder…

to design your pop-up!

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus.